Dansk som andetsprog Basis + G (9. kl))

Til Søgning
Pris: DKK 130,00
Dansk som andetsprog, Basis

Om faget

Basispakken er din bro til det danske uddannelsessystem og arbejdsmarked. I faget dansk bygger du videre på de ting, som du lærte på sprogcenteret. Du vil blive endnu bedre til at læse, skrive og udtale dansk. Derudover vil du også lære mere om diverse kommunikationsstrategier på dansk, b.la. ved brug af diverse IT-platforme, præsentationer og samtaleøvelser.
Læs mere om Basispakken.

Er dette niveau det rigtige for dig? Læs mere.

Eksamen
Du skal afslutte Basispakken med et projekt, hvor du både undersøger et emne, laver et interview samt en præsentation. Du vælger selv et emne, som læreren godkender. Projektet kan laves alene eller i mindre grupper, og skal præsenteres for klassen og læreren. 


Adgangskrav

Du kan læse faget, hvis du har afsluttet Danskuddannelse 2 på sprogcenter.

Dansk som andetsprog, G (9. kl)

Om faget

Danskfaget handler om kommunikation. På dansk altså. Kommunikation er, når nogen eller nogle sender en meddelelse, et budskab eller bare en betydning til en eller nogle andre.
Læs mere om faget.

Er dette niveau det rigtige for dig? Læs mere.

Eksamen
Dansk som andetsprog G afsluttes med tre prøver: 

1) En sproglig, hvor du skal løse forskellige opgaver inden for grammatik. Det har du 1 time til.

2) En skriftlig fremstilling, hvor du skal skrive en tekst om et bestemt emne ud fra nogle tekster, du får udleveret. Teksthæftet får du udleveret 24 timer før prøven og til selve prøven har du 4 timer. 

3) En mundtlig prøve, hvor du skal analysere en tekst, som du får ved lodtrækning. Her skal du kunne formulere dig i forhold til de metoder, du lærer i løbet af kurset.

Adgangskrav

Du kan starte her, hvis du har Danskuddannelse 3 modul 5 eller Danskuddannelse 2 modul 6 OG enten FVU trin 3 i dansk eller gennemført Basis-pakken på et VUC. Vi har Basis-pakken på vores skoler i Rødovre og Albertslund med start i januar og august. Læs mere.