Mediefag, C-B

Til Søgning
Pris: DKK 550,00

Om faget

Mediefag C-B beskæftiger sig med levende billeder, dvs. hvordan man analyserer og producerer medieproduktioner som eksempelvis kampagnefilm, kortfilm, spillefilm, dokumentarfilm og meget meget mere.
Læs mere om faget.

Eksamen
Eksamen består af to dele. Først kommer du til en gruppeeksamen bagefter kommer du til en individuel eksamen. I undervisningen op til læseferien har du produceret en film, som er omdrejningspunkt for gruppeeksamen. 

Gruppeeksamen: Den praktiske eksamen
Der er ingen forberedelse til gruppeeksamen, derfor skal du have et oplæg om jeres film klar når du møder til eksamen! Der beregnes 15 min. eksamination for hver af jer i gruppen. Dog kan en gruppeeksamen maks. vare i 60 min., uanset hvor mange I er i jeres gruppe.

Individuel eksamen: Den teoretiske eksamen
Denne eksamen varer 30 min. Du har en forberedelsestid på 60 min. med mindre du har dispensation, så er det 90 min. Du trækker et filmcitat på maks. 7 min., der er ukendt medieprodukt, som du eksamineres i.

Adgangskrav

Du skal have bestået Mediefag C for kunne begynde på Mediefag B.